Проблем с Опарационната система на компютъра!

Oперационната система (Windows) може да бъде причина за проблеми с вашия лаптоп или компютър!
Внезапно компютъра/лаптопа Ви започва да “забива”, изпълнява много бавно вашите команди, рестартира се от само себе си и т.н. Тогава възниква въпросът „Какво се случва с компютъра ми ? ” Ще се опитаме да Ви дадем някои насоки, които ще Ви ориентират към източника на проблема.
Първото – трябва да се уверите , че вашата операционна система (Windows) работи коректно. Практиката сочи, че неизправности с подобен характер се дължат на проблеми с Windows. Поради този факт Ви съветваме да започнете с това. Добре е да знаете, че Операционната система има голяма роля в цялостното функциониране на компютъра/лаптопа. Едно неправилно инсталиране (преинсталиране) на Windows може да обърка безброй неща.
Защо да не инсталирам/преинсталирам Windows сам? Същото важи за програми и драйвери!
-Риск от грешно разделяне на логическите дялове в дисковете;
-Инсталирате новата операционна система, без да сте изтрили старата;
-Грешно/неточно инсталирате драйверите – тогава компютъра не ги разпознава;
– Изтривате системни файлове;
-Инсталирате новите програми, без да деинсталирате старите;
Стемиком – сервиз Ви съветва, да не поемате излишен риск от неправилно инсталиране на операционна система, компютърни програми или драйвери! Това може да блокира напълно вашия лаптоп или компютър.
Дори и да сте успели сами да инсталирате Операционна система – това не е краят. За да заработи тя нормално трябва да се инсталират драйвери и различни програми. Записът и инсталацията на всичко това изисква време и компетентност.
Задръстване на Windows – това е друга предпоставка за проблем с операционната система. С течение на времето в Windows-a се натрупват множество ненужни файлове. Те карат лаптопа да работи по-бавно и нестабилно. Теглейки и инсталирайки по-нови версии на различни типове програми, забравяме да изтрием старите. Така се получава едно натоварване и объркване на компютърната система, което образува грешки в операционната система. Когато грешките станат много, а това не е никак трудно, единственото решение е преинсталация на Windows.
При нужда от инсталация или преинсталация на Операционна система (Уиндоус), най-добре се обърнете към компютърен сервиз. Така ще имате гаранция, че вашия копютър /лаптоп ще работи изправно и безпроблемно.
Компютърен сервиз – Стемиком, разполага с различни версии Операционни системи и програми, като винаги инсталираме най – доброто и подходящо за нашите клиенти.
За инсталиране, преинсталиране на операционна система, инсталиране на драйвери, инсталиране на програми ( Офис пакет, Антивирусни програми, кодеци и т.н.) можете да се свържете с нас на телефон: 0896 840984 – Сервиз за компютри в град Варна

Подобни теми

Comments are closed.

error: Content is protected !!