Хардуерни услуги

Стемиком ЕООД притежава богат опит в разрешаването на хардуерни проблеми, от всякакъв тип. Ние сме готови да предложим на нашите клиенти – ескспресно и качествено обслужване на конкурентни цени. Нашето желание е да оправдаем вашата инвестиция, като ви предлагаме абонаментна поддръжка, която включва безплатно посещение на адрес. Тази опция е особено полезна, както за физически лица, така за коорпоративни клиенти. Ние от Стемиком, знаем знаечението на фразата “времето е пари” и поради това сме решили да ви спестим и от двете.
Помислили сме и за тези от вас, които имат нужда и искат от подмеят вече старите си хардуерни компоненти или да извършят една нова покупка. В офиса на Стемиком ще ви преложим голямо разнообразие от хардуерни компоненти, както нови,така и употребявани. Екипът ни ще ви консултира, за да направите възможно най – добрият за вас избор.
Доверете се на нашият професионализъм и опит, който сме готови да споделим със всеки от вас, защото нашата мисия е да бъдем полезни!
И сега накратко ще ви изброим някои от основните услуги, които предлагаме, както за преносими, така и за настолни компютри:

– Асемблиране на компютърна конфигурация;
– Почистване на компютри и лаптопи;
– Диагностика на компютри и лаптопи;
– Подмяна на всякакъв вид хардуерни компоненти – процесор, рам памет, захранване, дънна платка, охлаждане, видео карата, звукова карта и други.

И към края на хардуерното ни представяне, сме ви подготвили, един нов вид услуга за българския пазар. Нарича се modding (визуално подобряване на компютъра и овърклок). Тази услуга е насочена най- вече към компютърните ентусиасти, които искат да изцедят и последният магахерц, от своя компютър. Ние сме готови да им съдействаме в това преключение!

1 Comment

  1. Моля въведете си данните за контакт и кратко съобщение по-долу и ще се опитаме да отговорим на Вашия въпрос възможно най-скоро.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!