Посещение до дома или офиса

Стемиком – Мобилен сервиз за компютри е съставена от хора, които се грижат еднакво добре за корпоративните и домашните си клиенти. Ето защо ние предлагаме посещения по домовете, за да ви помогнем с всичко свързано с поддръжката на компютри и тяхната диагностика, независимо дали става на въпрос за хардуерни или софтуерни въпроси.

Защо може да Ви е нужно посещение от професионалист у дома. Най-малкото, защото няма да е необходимо да разнасяте компютъра си наляво и надясно. За каквото и да става на въпрос, ние можем да Ви посетим и да свършим всичко на място, защото е неоспорим факта, че транспорта на един компютър понякога може да завърши по неочакван начин.  Поддръжката на компютър в дома има доста положителни  страни. Всичко ще става в удобно за Вас време с мисъл изцяло насочена към доброто на Вашия компютър.

При посещение можем да свършим всичко от игла до конец – преинсталация на операционна система с инсталирането на всички нужни драйвери и софтуери, за да се почувствате наистина с компютър, който е като нов и, който ще работи като нов. Софтуерът, който ще получите е в пълен набор за защита на компютъра, възпроизвеждане на медийни файлове, сърфиране в Интернет, обработка на снимки и прочие – всичко, от което може да имате нужда.

компютри по домове и офиси

В някои ситуации няма нужда от цяла преинсталация на компютъра. Ние от Стемиком – Мобилен сервиз за лаптопи и компютри предлагаме цялостна поддръжка на софтуерното състояние на компютъра. Можем да почистим системата Ви от вируси и всякакъв друг malware, можем да вкараме регистрите Ви във ред. Ако се наложи ще дефрагментираме и направим диагностика на твърдите Ви дискове. Ще осъществим преглед на хардуера по Вашия компютър или лаптоп, за да разберем дали всичко работи добре, дали имате нужда от почистване на лаптоп или компютър и така нататък . В случай, че следвате напътствията ни, скоро няма да се налага да преинсталираме операционната Ви система, а просто през определен период от време ще правим преглед и поддръжка на Вашия компютър.

За повече информация относно посещение до дома или офиса, можете да се свържете с нас, по всяко време на телефон – 0896840984

Comments are closed.

error: Content is protected !!