Инсталиране на операционна система

Промоционални цени за Инсталиране/Преинсталиране на операционна система (уиндолс)

  за Вашият нов или използван лаптоп!

Промоцията е валидна от 10.07.2017 – 10.08.2017 г.

Необходимо е предварително записване на телефон – 0896 84 09 84

 

Старият лаптоп Ви предава – работи бавно, забива, самоизключва се и тн. Решавате, че е време да го подмените с нов.  Какво следва……? Посещавате някои от по-големите и известни вериги за техника и закупувате лаптоп или пък директно  докато си стоите у дома го поръчвате онлайн. Вече сте собственик на чисто нов лаптоп и нямате търпение да го включите и изпробвате, за любимите си занимания.   Тук  е възможно да настъпи момент, в който да Ви се наложи да почакате, в случай че лаптопа няма записана операционна система. Доста често да не кажем в 90 % от случаите търговците на компютърна техника предлагат на пазара лаптопи, които нямат инсталирана операционна система (уиндолс). На какво се дължи това? Отговорът е изключително прост – самата операционна система оскъпява значително самият преносим компютър. Поради тази причина, клиента предпочита да купи компютърна система без Windols и следователно предлагането от страна на фирмите е насочено в тази посока. Обръщали ли сте внимание на това, че в магазините за компютърна техника, лаптоп с по-добри параметри  се продава, на цена по-ниска от тази на лаптоп, който е с по-ниска ниска производителност. Тази разлика обикновенно се дължи на факта, че по- слабият лаптоп се предлага със записана операционна система, а при  по-бързият липсва такава.

Купили сме новия лаптоп, но не можем да го използваме, защото няма операционна система! Сега накъде? Стемиком е на среща, доверете ни се!

Ако искате , новата  Ви компютърна система да функционира отлично за в бъдеще е задължително , първоначалния запис на уиндолс да бъде направен  както трябва. Основният проблем, който може да се възникне при една нова инсталация е свързан с настройките на BIOS.  Тази неприятност ни застига, когато инсталаторът не е достатъчно компетентен.   Най – разумно в случая е да потърсите специализиран сервиз за лаптопи, който да инсталира професионално и експедитивно вашата операционна система . Необходима Ви е помощ от професионалисти, които ще направят нужните настройки надеждно и качествено. Ние от Стемиком – Мобилен сервиз за град Варна можем да осигурим всичко това  – лесно, бързо и на ниски цени. Нашата мисия е когато върнем лаптопа,  Вие  да можете да го използвате за абсолютно всичко, от което се нуждаете  и пожелаете. Така няма да Ви се налага да изпитвате страх и безпокойство, породени от съмнението, че лаптопа може да се счипи  или да не проработи  повече.

Мобилният ни сервиз е на ваше разположение 24 часа в денонощието!

За връзка с екипа ни: 0896 84 09 84

FacebookGoogle+TwitterSvejoShare

Comments are closed.