Възстановяване на данни

Курсовата Ви работа е изчезнала или документите на шефа липсват? На всеки се е случвало да изгуби някой важен файл. Трием го по грешка, по някакъв начин той не пропуска кошчето и отива някъде в забвение. Не бързайте да се паникьосвате. Има вероятност файлът да е все още жив и да е оставил следа някъде по твърдия Ви диск. С правилната помощ от правилните хора може да възстановите информацията.

Ние от Стемиком се занимаваме с възстановяване на загубени файлове от работещи, както и незареждащи по някаква причина твърди дискове. Преди да ни потърсите за помощ се уверете, че наистина сте загубили файла. Поемете въздух и се опитайте да го намерите. Проверете папките и кошчето си! Още ли го няма? Тогава трябва да се действа.

На първо място трябва да спрете да работите с компютъра си, за да може да се възстанови файла. Той може да е останал на ниво хардуер, но ако на ниво софтуер работите с компютъра, той може да поиска от хардуера да презапише нова информация на точно това място. Когато изтриете нещо компютърът означава секторите, на които се е намирало то, като свободни. Файловете са все още там, но операционната система знае, че може да ги презапише. Тогава възможността за възстановяване на изгубена информация намалява или дори да има успех ще е частичен или по-трудно постижим. Трябва да използвате компютъра възможно най-малко.

Ако случаят е по-сериозен и вие не сте изпразнили кошчето си, а целият ви хард диск не зарежда по някаква причина, то Вие сте загубили всичката си информация. Ако твърдият диск работи, той може да се постави в работеща система, за да се извлече информацията.

Като цяло разполагаме с най-добрите инструменти за възстановяване на информация от хард диск и, ако потърсите Стемиком навреме, ние ще оправим нещата. За да се защитите от бъдеща загуба на информация може да Ви препоръчаме да правите редовни резервни копия на нея. При нужда от повече информация винаги можем да Ви консултираме за поддръжката на Вашия компютър

0 Comments

error: Content is protected !!