Инсталиране на принтер

Инсталиране на нов принтер, скенер или факс

Ремонт на повреден принтер

Стемиком – Мобилен сервиз

предлага на своите частни и бизнес клиенти качествена и бърза настройка на принтери и скенери на преференцирани цени !!!

 

Принтера спира да работи, страниците, които отпечатва излизат неправилно, системно забива и е необходимо да го изключвате и включвате постоянно за да заработи, което е доста изнервящо и неприятно. Омръзнало Ви е ежедневно да се сблъсквате с тези проблеми, губейки ценно време в безуспешни опити да се преборите с принтера. Ние ценим времето на нашите клиенти, тъй като осъзнаваме потребността от този вид техника, особенно когато става дума за експлоатацията и в работна среда.

Представете си само следното – предстои Ви важна сделка или среща, имате един куп с документи, които трябва да принтирате спешно, а принтера Ви се разваля точно в този момент. Не е нужно да изпадате в паника в подобни моменти, ние можем да Ви помогнем, трябва само да се свържете с нас. Можете да разчитате на нас не само за отстраняване на възникнали проблеми (неиправност) по принтера, но и за цялостното изграждане, инсталиране и настройване  на нови принтиращи устройства. Нашият екип е добре запознат с всички операционни системи (уиндолс) и съответните им изисквания за настройки и печат. Благодарение на това можем да Ви осигурим  – бързо, безпроблемно и надеждно печатане.

Полезно!

Какво трябва да знаем за инсталирането на нов принтер?

Първо – необходимо е принтера да бъде свързан с компютърната система, това става с помоща на кабел, който служи за предаване на данните. Ако принтера е мрежови, то трбва да се направят необходимите настройки по мрежата и принтера.

Второ – принтера се включва към захранващата мрежа;

Трето – трябва да се инсталират драйвъри. Обикновенно този вид компютърна офис –  техника се предлага с инсталационни дискове, на които се съдържат въпросните драйвери;

Четвърто – при първоначалното включване на принтера към компютъра/лаптопа , операционната система се опитва да разпознае принтера, за да му инсталира автоматично програмите, от които той се нуждае за да функционира нормално;

Пето – трябва да се постави диска с драйверите или да се изтеглят от сайта на производителя за да се стартира инсталацията. Като процес, доста наподобява на инсталиране на обичайна програма.

Шесто – в случай, че операционната система не успее сама да разпознае принтера, инсталацията трябва да се извърши ръчно.

При проблем или въпроси свързани с принтера, можете да се свържете с нас на телефон – 0896/840984

FacebookGoogle+TwitterSvejoShare

Comments are closed.