Безплатна Диагностика на лаптопа в Стемиком !

Безплатна Диагностика на лаптопа в СтемикомВъзползвайте се Сега !

Стемиком – Мобилен сервиз на компютри за град Варна, Ви предлага БЕЗПЛАТНА диагностика на компютърната система. Tова се отнася за всички модели лаптопи – Toshiba, Acer, Dell, Asus и тн. Нашите клиенти получават безплатно специализирано и висококачествено диагностициране. Възползвайте се от нашето предложение! Повреден лаптоп/компютър или просто профилактика, за допълнително спокойствие – свържете с нас !

При нас клиента заплаща единствено, стойността на самата услуга, по поправката на компютъра. Ние се стремим да извършим ремонта експресно. В рамките на 24 часа ние Ви информираме относно въпроси като:Какво е състоянието на лаптопа/компютъра?; Каква е причината за настъпилия проблем?; Възможно ли е да се извърши ремонт и колко ще Ви струва това? След като отговорим на всички Ваши въпроси, ще можете да вземете най – доброто, разумно и изгодно за вас решение.

Малко полезна информация, за компютърната диагностика при Стемиком……………………
Диагностиката на компютърната система има за цел да установяви с точнст, какво е реалното състоянието на компютъра/лаптопа. По този начин се открива източника на възникналия проблем. Кагато такъв липсва, навременното диагностициране, може да предотврати появата му. Методите, по които се изпълнява диагностиката са различни. Преди да се премине към хардуерна диагностика, трябва да се изключат всички проблеми от софтуерен характер.
Ние предлагаме два вида диагностика – хардуерна и софтуерна.
Хардуерна диагностика – при нея се тестват компоненти като процесор, дънна платка, захранване, видео карта, рам памет, матрица, охлаждаща система и тн.
Софтуерна диагностика – необходим е набор от различни програми, които извършват различни софтуерни тестове. Когато проблема е засегнал софтурната част, обикновенно се преинсталира операционната система, поради простата причина, че това е най – надеждният и лесен начин за отстраняване на повредата/неизправността.
Диагностиката като процедура изисква време и предварителна подготовка. Практиката ни показва, че най – често притежателите на лаптопи/компютри прибягват до диагностика на системата, когато тя не работи добре или изобщо не стартира /не се включва/. Този подход е грешен! С навременна диагностика можете да си спестите доста нерви, пари и време. Защо?
Отговорът на този въпрос се крие във фрази, които поне веднъж, през живота си, сме използвали или чували!!!
„Компютъра ми не се включва”
„Дъното на лаптопа ми изгоря”
„Лаптопа се изключва сам”,
„Имам вирус на компютъра”
„Лаптопа/компютъра ми забива”
„Имам вирус на компютъра”
„Изгуби ми се информацията от лаптопа” и т.н;

Подобни, неприятни ситуации, могат да се избегнат. Направете навреме диагностика на компютърната система!

В случай, че имате проблем с лаптопа или желаете допълнителна протекция, ние от Стемиком сме насреща.
0896 840 984

Comments are closed.

error: Content is protected !!