Матрица на лаптоп

Какво е матрица за лаптоп? Матрицата за лаптоп наричаме дисплея. Това е една от частите, която най-често ние от Стемиком се налага да подменяме. Причината за това не е, че екраните не се правят качествено, а че това е една доста уязвима част.
Екранът може да се счупи по много и различни начини. Възможно е това да се случи в следствие на отварянето на капака на лаптопа. Ако пантата заяде, силата ни се абсорбира директно от матрицата и е много вероятно тя да се спука. Това не се случва много често в сравнение с изпускането на лаптопа или с натискането му по някакъв начин. Особено затворен, той няма нужда от някаква огромна сила на натиска, за да се спука екрана.
За радост, в последните години ремонтът на лаптопи със счупен дисплей не е безбожно скъп. Има както матрици, които са дело на производителите на лаптопи, така и евтини еквиваленти, които са изработени най-често в Китай. Според бюджета ще извършим нужната подмяна с дисплеят, който най-добре отговаря на нуждите и бюджетът Ви.
Предлагаме всякакъв размер матрици на конкурентни цени и с изгодна цена за работа, тъй като ние знаем, че лаптопът е нещо много важно за всеки един от нас. Времето за работа е смалено максимално много, за да не оставате без любимия си компютър.
Понякога, когато дисплея няма видима пукнатина или счупване, той отново не работи. Тогава проблемът може да не е в матрицата на лаптопа, а в някои кабел, някоя свръзка или нещо по платката. При изпускане е възможно те също да се повредят, като тогава цената на ремонта е по-малка.
При изпускане или при натискане на лаптопа може да счупите не само екранът на компютъра, но и панела или част от него. При нужда ние можем да поправим почти всички неизправности като подменяме панели, сменяме панти. Отново се работи с качествени и оригинални части, които взимаме от съответните официални представители на производителите.
Освен ремонти свързани с дисплеи на лаптопи, ние можем да помогнем с всякакви други проблеми по хардуера на Вашия лаптоп или настолен компютър. За повече информация се свържете с нас!

Comments are closed.

error: Content is protected !!