Лаптопа Ви започна да работи бавно! Топ 5 източника!

Лаптопа Ви започва да работи все бавно…! Обърнете внимание на следното!                              Топ 5 източника!

Източник № 1
Вирусна атакакомпютърните вируси са изключително разпространени и разновидни. Поради тази причина те се проявяват по различен начин. В някои случаи минава доста време докато узнаем, че сме жертва на вирусна атака. Вирусите не само застрашават сигурността на компютърната система, но и значително понижават нейната мощност. Най – доброто и лесно нещо, което можете да направите, в случай, че имате съмнения за зараза е да сканирате системата за вируси.
Източник № 2
Прегряване на компютърната система – често неглижираме хардуерната профилактика и затова не знаем кое точно кара системата да загрява и работи бавно. Това може да се случи под въздействието на различни фактори.
Ние ще изброим някои от най – масовите: наслояване на прахови частици във вътрешността на лаптопа, повреда на охлаждащия вентилатор, недостатъчно количество /липса/ на термална паста и т.н. Когато лаптопа загрява постоянно, вие можете да видите и усетите как той „забива”, но всъщност прегряването на конфигурацията допринася за нейното изгаряне.
Източник № 3
Повреда на хард диска /счупване/ – това „явление” настъпва като последица от появата на бед сектори по твърдия диск. С течение на времето лошите сектори се размножават, а с тях се забавя производителността, не само на самия компонент, но и на компютърната система като цяло. Tази неизправност най-лесно се разпознава по: инертното изпълнение на команди; нехарактерен шум на хард диска, забавен ход на записване на диска и т.н.
Източник № 4
Недостиг на Рам памет – това е един от най – подценяваните, от потребителите компютърни компоненти, тъй като всъщност те не знаят, че паметта играе ключова роля, когато става въпрос за скорост на работа на системата.
Източник № 5
Множество ненужни програми – с времето всички успяваме да натрупаме, завиден брой непотребни програми на компютъра си, които допълнително го натоварват и забавят функционирането му.

бавен компютър

При неизправност или повреда с компютъра Ви, можете да се свържете с нашият Компютърен сервиз – 0896 840 984

FacebookGoogle+TwitterSvejoShare

Comments are closed.